Voor een gezond verhaal


Tekstschrijver zorg

Referenties
 

Schrijven

Of het een artikel voor een vakblad is, een brochure, een persbericht of een webtekst, je wilt dat je boodschap overkomt. Dat vraagt om een helder verhaal met de juiste toon, afgestemd op jouw doelgroep. Ik bespreek graag je wensen om tot het beste resultaat te komen.

Corrigeren

Een mooi vormgegeven website of brochure die vol spel- en stijlfouten staat; je ziet het vaak. Zonde, want daardoor haken mensen af. Ben je onzeker over wat je hebt geschreven of weet je dat je soms fouten maakt? Mail mij je tekst en ontvang snel een foutloze versie retour. Daarmee bereik je je doelgroep wél.

Redigeren

Loopt je tekst niet lekker? Kom je moeilijk to the point? Of lukt het je maar niet om korte, bondige teksten te schrijven voor je website? Ik doe het graag voor je. Met een goed opgebouwd, leesbaar en op de doelgroep afgestemd verhaal weet je je lezer vast te houden en je boodschap over te brengen.

Schrijven in eenvoudig Nederlands

Wil je dat 95% van de bevolking je tekst begrijpt? Dan moet je die in eenvoudig Nederlands schrijven (taalniveau B1). Wees niet bang dat hoogopgeleide lezers afhaken. Uit onderzoek blijkt dat ook deze groep liever een makkelijke tekst leest. Schrijven op taalniveau B1 is niet eenvoudig. Ik ben erin opgeleid en help je graag!

Voor een gezond verhaal


Tekstschrijver zorg

Referenties