Voor een gezond verhaal


Tekstschrijver zorg

Referenties
 

Wat klanten over Pier zeggen

"Graag wil ik je bedanken voor de ondersteuning bij het schrijven van de teksten voor onze nieuwe website. Het is gebleken dat jij heel goed ons vakjargon weet om te zetten naar zeer prettige en makkelijk te lezen tekst voor zowel onze cliënten/patiënten als ook voor onszelf. Jouw vragen over en aanpassingen van door ons aangeleverde tekst heeft ons doen beseffen dat we altijd goed moeten opletten om niet te veel vanuit onze eigen gedachten en taalgebruik te kijken. Ons taalgebruik komt soms niet overeen met de taal van degenen die we willen bereiken. Naast de mooie teksten is dat besef misschien wel net zo belangrijk voor ons geweest.
Nogmaals bedankt voor je inspanningen en meedenken. Dit zal zeker niet de laatste keer zijn."
– Frank van Engen, Fysiotherapie Eerbeek en Loenen
"Judith heeft voor Instituut Massage bij Kanker de teksten voor de flyers en website geschreven en/of geredigeerd, en schrijft regelmatig artikelen voor ons. Het is een vak apart om datgene wat je wilt vertellen in tekst om te zetten, zodat het aankomt bij de ontvanger. Judith heeft het talent om in heldere en begrijpelijke bewoordingen weer te geven wat wij als opdrachtgever willen vertellen. Ze weet daarin de vertaalslag te maken naar de mensen die onze teksten lezen. Dit doet zij op een manier die past bij onze stijl, persoonlijkheid en visie."
– Klara van Zuijdam en Estelle Smits, Instituut Massage bij Kanker
"Judith kan teksten met veel moeilijke woorden en terminologie goed omzetten naar eenvoudige en heldere taal (taalniveau B1). Voor Rivierduinen heeft ze bijgedragen aan folders en website. Onze samenwerking verloopt altijd zeer prettig!"
– Sophia van Thiel, GGZ Rivierduinen
“Het is makkelijk om moeilijke dingen moeilijk op te schrijven, maar het is moeilijk om moeilijke dingen makkelijk op te schrijven. Dat laatste is Judiths talent!”
– Yvette Gorter, YG Talentmanagement
"Judith is de vaste tekstschrijver voor het wetenschapsblad van het OLVG. De samenwerking met haar is prettig en ze haalt altijd de deadline. Iets wat niet makkelijk is, omdat de geïnterviewden vaak onregelmatig werken en hierdoor soms lastig te bereiken zijn. Judith is in staat om ingewikkelde wetenschappelijke onderzoeken te vertalen naar begrijpelijke, prettig leesbare teksten."
– Saskia Rijkenberg, hoofdredacteur Onze Lieve Wetenschap Verpleegkunde, OLVG
"Judith is met de pen in haar hand geboren! Een veelzijdig schrijver die fantastisch met woorden en teksten kan 'boetseren' en daarmee puik werk aflevert. Verder een hartelijke en betrouwbare persoon in de samenwerking. Kortom: een echte aanrader!"
– Sjaak van der Linden, Vernet Verzuimnetwerk BV

Voor een gezond verhaal


Tekstschrijver zorg

Referenties